Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Laurierhof 36 C in Etten-Leur 4871 VP

Laurierhof 36 C

4871 VP Etten-Leur
Vraagprijs € 19.500,- k.k.

Omschrijving

Deze nette garagebox met loopdeur is gelegen aan een pleintje aan de Laurierhof.
In de garage is elektra aanwezig middels een eigen groepenkast, de stellingskast blijft achter in de garage.
De garage is op korte termijn te aanvaarden.

OVERIGE
De transportakte van deze woning dient te passeren bij E&L Notarissen te Etten-Leur, dit is een
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Deze nette garagebox met loopdeur is gelegen aan een pleintje aan de Laurierhof.
In de garage is elektra aanwezig middels een eigen groepenkast, de stellingskast blijft achter in de garage.
De garage is op korte termijn te aanvaarden.

OVERIGE
De transportakte van deze woning dient te passeren bij E&L Notarissen te Etten-Leur, dit is een verkoopvoorwaarde van verkoper.

WAARBORGSOM OF BANKGARANTIE
Omdat Zegers Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

MEETINSTRUCTIE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat u ziet is wat u koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

VERKOOPDOCUMENTATIE
Onze verkoopdocumentatie is met zorg samengesteld. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend, voor eventuele afwijkingen zijn wij niet aansprakelijk.

DE HYPOTHEEKEXPERT
Zegers Makelaardij en De Hypotheekexpert vormen de perfecte combinatie onder één dak. U kunt bij ons terecht voor hypotheekadvies, altijd op korte termijn en ook in de avonduren. Wij zoeken voor u naar de laagste rente en de beste voorwaarden. Heeft u al advies ingewonnen, belt u ons dan eens voor een gratis en vrijblijvende second opinion. Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben wij namelijk doorlopend aantrekkelijke acties. Meer weten? Bel 076-5023310.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 19.500,- kosten koper Aanvaarding Direct Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 18 m² Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Etten-Leur Sectie E Perceelnummer 4732 Oppervlakte 18 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Etten-Leur Sectie E Perceelnummer 4734 Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Laurierhof 36 C, 4871 VP Etten-Leur

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.