Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Muldersweg 140 in Etten-Leur 4871 KH

Muldersweg 140

4871 KH Etten-Leur
Vraagprijs € 440.000,- k.k.

Omschrijving

Dit is een unieke kans om te wonen in de mooie wijk Schoenmakershoek én om de woning nog helemaal naar je eigen smaak af te maken! Deze prachtig nieuwe woning is op 3 woonlagen uitgebouwd waardoor je in de woonkamer en keuken een leefruimte van ca.55m2 hebt gekregen. Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers aanwezig en de grote 2e
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2019 Woonoppervlakte 180 m² Aantal kamers 5
Lees meer

Omschrijving

Dit is een unieke kans om te wonen in de mooie wijk Schoenmakershoek én om de woning nog helemaal naar je eigen smaak af te maken! Deze prachtig nieuwe woning is op 3 woonlagen uitgebouwd waardoor je in de woonkamer en keuken een leefruimte van ca.55m2 hebt gekregen. Op de 1e verdieping zijn 3 grote slaapkamers aanwezig en de grote 2e verdieping biedt de mogelijkheid voor het creëren van nog eens 2 slaapkamers. De keuken en badkamer zijn nog geheel naar eigen smaak af te werken, in de keuken zijn de aansluitpunten voor een kookeiland al gecreëerd. Vanuit de keuken kijk je door de prachtige grote ramen mooi uit over het fraaie Schoenmakerspark. De woning heeft een ca.13 meter diepe zonnige achtertuin op het zuiden gelegen en er is een fundering voor een garage al aanwezig.

BEGANE GROND
De hal is voorzien van de meterkast (13 groepen, 4 aardlekschakelaars, glasvezel) en de vaste trap naar de 1e verdieping. Het casco toilet is voorzien van een aansluitpunt voor een fontein en toilet. Vanuit de hal is er toegang tot de zeer ruime woonkamer met open keuken ca.55m2. In de casco keuken aan de voorzijde van de woning zijn de aansluitpunten voor de apparatuur al gerealiseerd. De keuken is door de koper nog helemaal naar eigen smaak en inzicht in te richten. De foto is een impressie van hoe de keuken eruit kan komen te zien. Vanuit de keuken is er een prachtig zicht door het hoekraam op het fraaie Schoenmakerspark, waar kinderen leuk kunnen spelen. Aan de achterzijde van de woning is de ruime woonkamer gelegen, deze is met de bouw 2.40m verlengd en hierdoor echt een mooie ruime living geworden. Er is een mooi groot raam met aparte loopdeur wat zorgt voor een prettige lichtinval en directe toegang tot de achtertuin. Vanuit de woonkamer is er tevens een deur die toegang geeft tot nog te bouwen garage. Zowel in de woonkamer als in de keuken zijn mooie dimbare spots in het plafond aanwezig.

 
1e VERDIEPING
De overloop is voorzien van een vaste trap naar de 2e verdieping en biedt toegang tot de 3 slaapkamers. Aan de achterzijde van de woning zijn 2 ruime slaapkamers van resp. ca.12m2 en ca.15,5m2 aanwezig. Deze slaapkamers zijn extra ruim door de uitbouw van 2.40m. Aan de voorzijde ligt een 3e slaapkamer over de gehele breedte van de woning, deze slaapkamer heeft door de mooie grote raampartijen ook weer een fraai zicht over het park. Deze slaapkamer is ca.18m2 groot. In de casco badkamer van ca.7m2 zijn de aansluitpunten voor een douche, een bad, een toilet en een dubbel wastafelmeubel aanwezig. De badkamer is nog geheel naar eigen smaak in te richten en af te werken. Een elektrische designradiator is al wel aanwezig.
 
2e VERDIEPING
De ruime zolder ca.43m2 is voorzien van een vaste kast waar de warmtepomp zich bevindt, ook hangt hier de mechanische ventilatie-unit, de unit voor de zonnepanelen en het aansluitpunt voor de wasmachine. De zolder is 2.70m verlengd en hierdoor erg ruim van opzet. Zowel aan de voor- als achterzijde is er de mogelijkheid voor het creëren van een extra slaapkamer. Er zijn extra wandcontactdozen aanwezig en een CAI-aansluiting.

 
OVERIGE
In de voortuin is een beukenhaag geplaatst en is er ruimte voor het parkeren van de auto.
De ca.13 meter diepe achtertuin is nog geheel naar eigen smaak in te richten. Door de lage bebouwing aan de achterzijde biedt de tuin erg veel privacy. De tuin is de hele dag lekker zonnig doordat hij op het zuiden gelegen is. Aan de achterzijde van de woning is de stroom voorbereid voor een rolluik of zonnescherm. Tevens ligt er elektra om door te trekken naar de tuin.
Naast de woning is een fundering voor een nog te bouwen garage aanwezig.
De gehele woning is voorzien van betonnen vloeren met vloerverwarming, er zijn geen radiatoren aanwezig. Door de aanwezigheid van het warmtepompsysteem is de maandlast voor energie comfortabel laag.
De woning is voorzien van hardhouten kozijnen met superplus beglazing en draai-/kiepramen.
De keuken dient afgenomen te worden bij Nuva Keukens te Tilburg, dit is een verkoopvoorwaarde van verkoper. Voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen.
De gehele woning heeft luxe binnendeuren en beslag en marmercomposiet vensterbanken.
De woning is voorzien van een uitgebreid Energieneutraal pakket. De EPC waarde is hierdoor teruggebracht naar 0. Het volledige dak is voorzien van 18 zonnepanelen om het verbruik van de basisinstallaties (verwarming en ventilatie) te compenseren.

 
WONEN IN DE ‘SCHOENMAKERSHOEK’
De Schoenmakershoek is een van de nieuwste wijken van Etten-Leur en is gebouwd vanaf half jaren ’00 tot heden. In de gehele wijk is er een gevarieerde woningbouw. Het is een wijk met ruimte voor groen, water en uitstekende voorzieningen. Midden in de wijk vind je het fraaie Schoenmakerspark met daarin opgenomen prachtige waterpartijen. Een ideale plek om te ontmoeten, te spelen en te recreëren. Op loopafstand van de wijk ligt de Leurse Haven: een plek met een roemruchte geschiedenis, immers hier ging Adriaan van Bergen aan boord van het beroemde Turfschip om vervolgens Breda te bevrijden van de Spanjaarden. Ook op loopafstand vind je diverse winkels, een gezellige jachthaven, een tweetal molens en recreatieplas Westerpolderplas. Een brede school biedt onderwijs en opvang onder één dak. Dichtbij de Leurse Haven staat het cultureel centrum het Turfschip. Het is een markant gebouw met veel mogelijkheden voor allerlei activiteiten. Bijzonder van deze wijk is dat er geen gas aangelegd is. Dat betekent dat de woningen verwarmd worden met een warmtepompsysteem en dat er elektrisch gekookt wordt. Hierdoor geniet je direct van de lage energielasten.  

 
WAARBORGSOM OF BANKGARANTIE
Omdat Zegers Makelaardij is aangesloten bij de NVM wordt gebruik gemaakt van de modelkoopovereenkomst voor een bestaande eengezinswoning zoals deze is vastgesteld door de NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopakte wordt door ons standaard opgenomen een waarborgsom of een bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom.

 
RECHTSGELDIGE KOOPOVEREENKOMST PAS NA ONDERTEKENING
Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt overigens niet gezien als een ‘ondertekende overeenkomst’.

 
ASBESTCLAUSULE
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico hiervan gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

 
OUDERDOMSCLAUSULE
Bij woningen van meer dan 30 jaar oud zal de ouderdomsclausule in de koopakte worden opgenomen, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij de nieuwe woningen. Koper kan zich hierdoor niet beroepen op het feit dat deze woning afwijkt van de huidige bouwvoorschriften.

 
MEETINSTRUCTIE NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; ‘wat u ziet is wat u koopt’ en de objectinformatie is van lagere prioriteit.

 
VERKOOPDOCUMENTATIE
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maken en oppervlakten zijn indicatief.

 
EIGEN WONING VERKOPEN?
Wanneer u denkt aan het verkopen van uw woning, bent u op zoek naar een makelaar die goed naar uw wensen luistert en met de juiste communicatie de grootste groep kopers kan bereiken. Waar altijd 2 registermakelaars actief met de verkoop van uw woning bezig zijn en waar in begrijpelijke taal met u gecommuniceerd wordt, ook als het om juridisch ingewikkelde zaken gaat. Waar we realistisch en eerlijk tegen u zijn en waar afspraken nagekomen worden. Waar we goed bereikbaar zijn, zowel ons kantoor met gratis parkeerruimte, als per mail en telefoon. Waar we al tientallen jaren ervaring hebben en dus de markt door en door kennen. En waar we met een enthousiast team samenwerken om de verkoop tot een succes te maken! Bent u nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Graag komen we bij u langs voor een kosteloze waardebepaling van uw woning en kunnen we u in een kennismakingsgesprek alles vertellen over ons unieke plan van aanpak.

 
DE HYPOTHEEKEXPERT
Benieuwd naar de maandlast bij deze woning? Zegers Makelaardij en De Hypotheekexpert vormen de perfecte combinatie onder één dak. U kunt bij ons terecht voor onafhankelijk hypotheekadvies, altijd op korte termijn en ook in de avonduren. Wij zoeken voor u naar de laagste rente en de beste voorwaarden. Heeft u al advies ingewonnen, belt u ons dan eens voor een gratis en vrijblijvende second opinion. Als onafhankelijk hypotheekadviseur hebben wij namelijk doorlopend aantrekkelijke tarieven. Meer weten? Bel 076-5023310.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 440.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Eengezinswoning Type woning 2-onder-1-kapwoning Bouwjaar 2019 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan water, aan park en in woonwijk Indeling Woonoppervlakte 180 m² Perceeloppervlakte 262 m² Inhoud 595 m³ Aantal kamers 5 Aantal slaapkamers 3 Aantal woonlagen 3 woonlagen Energie Energieklasse A Energie einddatum 18-11-2028 Isolatie Volledig geïsoleerd Verwarming Warmtepomp Buitenruimte Tuin Achtertuin en voortuin Hoofdtuin Achtertuin Oppervlakte hoofdtuin 111 m² (13.0 m bij 8.5 m) Ligging hoofdtuin Zuid Kwaliteit tuin Aan te leggen Parkeergelegenheid Garage Garage mogelijk Parkeerfaciliteiten Openbaar parkeren Dak Soort dak Plat dak Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Keurmerken Woningborg garantiecertificaat Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Voorzieningen Voorzieningen TV kabel, Glasvezel kabel, Zonnepanelen Kadastrale gegevens Gemeente Etten-Leur Sectie M Perceelnummer 2705 Oppervlakte 262 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Muldersweg 140, 4871 KH Etten-Leur
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.