Mijn favorieten

Stille verkopen

Je bent aan het denken om je woning te koop te zetten, maar gaat het je allemaal wat te snel in deze goeie verkoopmarkt?
Dan hebben wij daar de oplossing voor! Zet je woning dan bij ons in de stille verkoop.

Wij zorgen ervoor dat de woning nog niet bekend wordt bij het grote publiek, maar slechts bij een selecte groep zoekers die echt geïnteresseerd zijn in jouw type woning en graag in jouw wijk willen wonen. Die zoeker die wil wachten op het moment dat jij de woning wilt gaan verlaten. Bijvoorbeeld als je nieuwbouw gekocht hebt en de oplevering nog een stuk verder weg ligt. Of heb je op dit moment nog niet gevonden waarnaar je zelf op zoek bent, maar wil je wel alvast je koper gaan zoeken? Laat het ons weten en wij bieden je de helpende hand in dit proces.

Momenteel hebben wij in de stille verkoop:


Een verrassend ruime tussenwoning met grote garage, mooi gelegen in een rustige straat met veel privacy in de wijk 'Grauwe Polder'. Deze woning is met zijn 4 slaapkamers zeer geschikt voor jonge gezinnen en op loopafstand van de woning is een nieuwe Brede school met kinderopvang aanwezig. Een supermarkt en openbaar vervoer zijn ook op korte afstand gelegen. Aan de overzijde van de straat ligt het mooie park De Grote Toer, waar je heerlijk kunt wandelen en kinderen kunnen spelen.  


Deze moderne en uitgebouwde tussenwoning met stenen berging en ca. 12 meter diepe zonnige achtertuin met veel privacy is gelegen in een breed opgezette straat met voldoende ruime parkeervakken en veel groen en water in de omgeving. In de straat is weinig verkeer en is een rustige omgeving om in te wonen. In het midden van de straat is een speelveldje voor de kleintjes, de hele wijk Groot Sander is een fijne groene en kindvriendelijke wijk. Een brede school, het centrum van Etten, de winkels van het Van Bergenplein en openbaar vervoer zijn op korte afstand gelegen.


De ligging van deze hoekwoning met garage is met recht ontzettend kindvriendelijk te noemen! Vanuit de achtertuin heb je zicht op de brede school en het mooie Vogelaarspark waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, maar wat ook voor een mooi groen uitzicht zorgt. Maar ook vanuit binnen kijk je mooi ver weg in de straat, waardoor je echt een vrij gevoel hebt. De zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten biedt heerlijk veel privacy. De woning is gelegen in de wijk Hooghuys, zowel het centrum van Etten-Leur als het Van Bergenplein zijn daardoor makkelijk bereikbaar. En vanuit hier zit je tevens snel op de A58. 
 

Bij deze vrijstaande woning met ruime garage ervaar je al bij het binnenrijden van de straat een oase van rust en groen. De woning is gelegen aan het einde van een doodlopend stukje van de Contrabas. Met 4 grote slaapkamers, een ruime badkamer en een heerlijke ca.14 meter diepe zonnige achtertuin op het westen is dit een echte gezinswoning. De woning ligt aan de rand van de wijk Grauwe Polder, maar binnen 3 minuten fietsen sta je op het schoolplein van de nieuwe brede school of in de supermarkt. Gezellig een dagje winkelen? Ook daarvoor hoef je niet ver, want het winkelcentrum is zo’n 15 min. wandelen.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring