Mijn favorieten

Stille verkopen

Je bent aan het denken om je woning te koop te zetten, maar gaat het je allemaal wat te snel in deze goeie verkoopmarkt?
Dan hebben wij daar de oplossing voor! Zet je woning dan bij ons in de stille verkoop.

Wij zorgen ervoor dat de woning nog niet bekend wordt bij het grote publiek, maar slechts bij een selecte groep zoekers die echt geïnteresseerd zijn in jouw type woning en graag in jouw wijk willen wonen. Die zoeker die wil wachten op het moment dat jij de woning wilt gaan verlaten. Bijvoorbeeld als je nieuwbouw gekocht hebt en de oplevering nog een stuk verder weg ligt. Of heb je op dit moment nog niet gevonden waarnaar je zelf op zoek bent, maar wil je wel alvast je koper gaan zoeken? Laat het ons weten en wij bieden je de helpende hand in dit proces.

WONINGEN IN STILLE VERKOOP:


Vanuit deze tussenwoning wandel je binnen 10 minuten zo het overdekte winkelcentrum in boordevol mooie winkels en gezellige terrassen. Want deze woning gelegen in de wijk Banakker ligt werkelijk overal dichtbij; scholen, sportvelden, winkels en uitvalswegen zijn vanuit hier snel te bereiken. De woning heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. De straat is heerlijk rustig en in de tuin op het zuid/westen is het genieten van de zon. 

Deze moderne en energiezuinige hoekwoning met tuin en eigen parkeerplaats heeft 3 slaapkamers en een moderne keuken en badkamer. De woning is rustig gelegen nabij het park van Klein Sander. Het station en een brede school zijn op loopafstand gelegen, maar ook het centrum van Etten-Leur is vanuit hier snel bereikbaar. De warmtepomp en vloerverwarming zorgen voor lage maandlasten en een prettig leefklimaat in de woning. In de winter lekker warm en op tropische zomerdagen heerlijk koel. 


De ligging van deze hoekwoning met garage is met recht ontzettend kindvriendelijk te noemen! Vanuit de achtertuin heb je zicht op de brede school en het mooie Vogelaarspark waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, maar wat ook voor een mooi groen uitzicht zorgt. Maar ook vanuit binnen kijk je mooi ver weg in de straat, waardoor je echt een vrij gevoel hebt. De zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten biedt heerlijk veel privacy. De woning is gelegen in de wijk Hooghuys, zowel het centrum van Etten-Leur als het Van Bergenplein zijn daardoor makkelijk bereikbaar. En vanuit hier zit je tevens snel op de A58.


Deze van binnen en van buiten moderne tussenwoning is gelegen in de populaire wijk Schoenmakershoek. De woning heeft 3 slaapkamers en een grote zolder waar je met gemak nog 1 of 2 slaapkamers kunt creëren. De tuin is heerlijk diep en mooi aangelegd, hier is altijd een plekje in de zon of in de schaduw te vinden. De warmtepomp en vloerverwarming zorgen voor lage maandlasten en een prettig leefklimaat in de woning. In de winter lekker warm en op tropische zomerdagen heerlijk koel. 

Midden in het centrum op een superlocatie ligt deze moderne stadswoning met grote inpandige garage. Laat je verrassen door de ruimte die de woning te bieden heeft! De woonkamer en luxe keuken met werkeiland zijn maar lieft ca.65m2 en bieden via 2x dubbele tuindeuren toegang tot het grote, zonnige door een tuinarchitect aangelegde terrastuin. De garage is al ruim van formaat en is ook nog eens voorzien van een hele grote bergzolder. De woning heeft een uitstekend afwerkingsniveau en is heel rustig gelegen op loopafstand van alle winkels, gezellige terrassen het het openbaar vervoer.


Wat een zee van ruimte biedt deze uitgebouwde 2/1-kapwoning met berging, eigen oprit en zonnige achtertuin op het zuidwesten. De woonkamer en keuken bieden samen maar liefst ca.82m2 woongenot en boven vindt je 5 ruime slaapkamers! De woning is heerlijk gelegen aan de singel in de populaire woonwijk ‘Groot Sander’ met een zeer centrale ligging ten opzichte van het NS station en 2 brede scholen. Maar ook de winkels van het Van Bergenplein en het winkelcentrum zijn vanuit hier goed bereikbaar. Liever een wandeling maken in het buitengebied? Dan woon je hier ook lekker, want vanuit deze wijk loop je zo de polder in.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring