Mijn favorieten

Stille verkopen

Je bent aan het denken om je woning te koop te zetten, maar gaat het je allemaal wat te snel in deze goeie verkoopmarkt?
Dan hebben wij daar de oplossing voor! Zet je woning dan bij ons in de stille verkoop.

Wij zorgen ervoor dat de woning nog niet bekend wordt bij het grote publiek, maar slechts bij een selecte groep zoekers die echt geïnteresseerd zijn in jouw type woning en graag in jouw wijk willen wonen. Die zoeker die wil wachten op het moment dat jij de woning wilt gaan verlaten. Bijvoorbeeld als je nieuwbouw gekocht hebt en de oplevering nog een stuk verder weg ligt. Of heb je op dit moment nog niet gevonden waarnaar je zelf op zoek bent, maar wil je wel alvast je koper gaan zoeken? Laat het ons weten en wij bieden je de helpende hand in dit proces.

Momenteel hebben wij in de stille verkoop:

Een mooi gelegen 3-kamerappartement met eigen parkeerplaats in de parkeergarage en een berging, gelegen in de wijk De Keen. Het appartement is gelegen op de 1e woonlaag en heeft een fraai uitzicht op een groenvoorziening met speelgelegenheid. Vanuit de woonkamer met half open keuken kijkt u heerlijk vrij weg en heeft u direct toegang tot het royale, zonnige balkon op het westen. Het appartement heeft een nette hoekopgestelde keuken en een moderne badkamer met inloopdouche.


De ligging van deze hoekwoning met garage is met recht ontzettend kindvriendelijk te noemen! Vanuit de achtertuin heb je zicht op de brede school en het mooie Vogelaarspark waar de kinderen heerlijk kunnen spelen, maar wat ook voor een mooi groen uitzicht zorgt. Maar ook vanuit binnen kijk je mooi ver weg in de straat, waardoor je echt een vrij gevoel hebt. De zonnige achtertuin gelegen op het zuidwesten biedt heerlijk veel privacy. De woning is gelegen in de wijk Hooghuys, zowel het centrum van Etten-Leur als het Van Bergenplein zijn daardoor makkelijk bereikbaar. En vanuit hier zit je tevens snel op de A58.


Een zeer royale 2/1-kapwoning met garage (ca.620m3) in de wijk Schoenmakershoek gelegen in een mooie rustige straat. De woning heeft een ruime woonkamer met tuindeuren naar de heerlijk diepe en zonnige achtertuin van ruim 20 meter diep gelegen op het zuiden(perceelgrootte is 361m2). Op de verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een luxe badkamer met o.a. hoekbad, douche en toilet. De zolder is voorzien van een dakkapel en hier kunnen nog 1 of 2 slaapkamers gecreëerd worden. De woning is keurig afgewerkt en onderhouden.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring