Mijn favorieten

Huis aankopen in regio Etten-Leur

Úw gevoel is het allerbelangrijkste bij het vinden van een nieuwe woning. Heeft u besloten op zoek te gaan naar een nieuwe woning? Dan helpen wij u graag met zoeken, zodat u zich alleen hoeft te richten op de woningen die echt aan uw wensen voldoen.

Heeft u de perfecte woning al te koop zien staan bij een andere makelaar? Ook dan gaan wij graag een keer met u mee. 
Terwijl u kijkt of de woning goed voelt en bij u past, adviseren wij u over de zakelijke kant van een woning kopen. In tegenstelling tot de verkopend makelaar staan wij immers wel aan uw kant!
Wij kunnen u vertellen of de vraagprijs reëel is en u een voorstel doen over een scherp (openings)bod. Hierbij kunnen we u ook meer vertellen over bijvoorbeeld de verkoophistorie. We checken voor u het bestemmingsplan en of er eventuele belemmerende (juridische) bepalingen gelden. Ook kunnen we u uitgebreid informeren over de buurt, aangezien ons team al (vrijwel) hun hele leven in Etten-Leur woont.

Tijdens de onderhandeling behartigen wij uw belangen om zo de gunstigste prijs voor u te bedingen. Maar ook daarna blijven wij u ondersteunen. We controleren de koopakte voor het tekenen en bespreken deze met u in begrijpelijke taal. Indien u dit wenst kunnen we u in contact brengen met onze hypotheekadviseur, een onafhankelijke taxateur, bouwkundige en/of notaris. Wij controleren de notariële akte voor u. En tot slot lopen wij op de dag dat u de sleutel krijgt samen met u nog een keer door de woning, zodat u met een gerust hart naar de notaris kunt.

Wilt u vrijblijvend over onze aankoopbegeleiding komen praten? Neem dan contact op via 076-5012009 of via ons contactformulier op de website.

Zegers Makelaardij begeleidt mensen bij het aankopen van hun woning in Etten-Leur, Bosschenhoofd, Breda, Hoeven, Oudenbosch, Prinsenbeek, Roosendaal, Rijsbergen, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Zevenbergen en Zundert.