Mijn favorieten

Aankoopbegeleiding in regio Etten-Leur

Heeft u besloten op zoek te gaan naar een nieuwe woning in Etten-Leur of omgeving? Zegers Makelaardij helpt u daar graag bij! Onze aankoopmakelaars met jarenlange ervaring hebben een breed netwerk en kennis van de wisselende markt in regio Etten-Leur. Wij luisteren naar uw wensen en met dat in onze gedachte vinden wij uw droomwoning!
 


 

Aankoopbegeleiding door Zegers Makelaardij Etten-Leur

Een goede en persoonlijke voorbereiding zorgt ervoor dat we uw wensen kunnen vervullen. Hoe ziet uw droomwoning eruit? Aan welke eisen moet het voldoen? En waar wilt u graag wonen? Indien gewenst kijken we samen met onze financiële expert naar wat voor u financieel haalbaar is.

Na het voorbereidende gesprek gaan wij op zoek naar de woning die u heeft aangegeven. Door ons brede netwerk weten we welke woningen te koop komen te staan, zo zijn we eerder op de hoogte van het actuele woningaanbod dan sites als bijvoorbeeld Funda. 
 

Een aankoopmakelaar kijkt kritisch mee

Heeft u uw oog laten vallen op een woning, dan gaan wij graag met u mee naar de bezichtiging. Zo kijken wij naar de bouwkundige staat van de woning, checken wij het bestemmingsplan en nemen we ook de financiële en juridische aspecten mee. Wij kunnen u vertellen of de vraagprijs reëel is en u een voorstel doen over een scherp (openings)bod. Hierbij kunnen we u ook meer vertellen over bijvoorbeeld de verkoophistorie. Ook kunnen we u uitgebreid informeren over de buurt, aangezien ons team al (vrijwel) hun hele leven in Etten-Leur woont. 

Terwijl u dus kijkt of de woning goed voelt en bij u past, adviseren wij u over de zakelijke kant van een woning kopen. In tegenstelling tot de verkopend makelaar staan wij immers wel aan uw kant! 

Een verkoopmakelaar heeft meldingsplicht maar daarmee bent u niet vrijgepleit, u heeft zelf ook een onderzoeksplicht. Wij weten precies waar u op moet letten tijdens een bezichtiging en wij kunnen u wijzen op eventuele gebreken die u zelf in uw enthousiasme misschien niet zou opmerken. We vinden een betrouwbare en juiste beoordeling belangrijk en zullen u een eerlijk oordeel meegeven, zodat u geen overhaaste beslissingen neemt.
 

Nog meer redenen voor aankoopbegeleiding?

Tijdens de onderhandeling behartigen wij uw belangen om zo de gunstigste prijs voor u te bedingen. Wanneer uw financiële situatie al is onderzocht, kunnen we snel schakelen. Dit is essentieel in de huidige markt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u sowieso niet te veel gaat betalen. 

Maar ook daarna blijven wij u ondersteunen. We controleren de koopakte voor het tekenen en bespreken deze met u in begrijpelijke taal. Wij controleren de notariële akte voor u. En tot slot lopen wij op de dag dat u de sleutel krijgt samen met u nog een keer door de woning, zodat u met een gerust hart naar de notaris kunt.


Aankoopmakelaar bij gerichte aankoop

Heeft u zelf de perfecte woning al te koop zien staan bij een andere makelaar? Ook dan gaan wij graag een keer met u mee. 
 

Tarief aankoopbegeleiding

Zegers Makelaardij biedt u een compleet servicepakket aankoopbegeleiding voor een vast bedrag van € 1.250,- inclusief BTW.
 

Gratis Aankoopbegeleiding - Expert Zeker Plan

Wanneer u uw hypotheek afsluit via De Hypotheekexpert, kunnen wij u tevens een gratis servicepakket aankoopbegeleiding aanbieden bestaande uit:
•    een 2e bezichtiging met een NVM makelaar van Zegers Makelaardij, zodat u advies krijgt over prijs, kwaliteit en bouwkundige staat van uw droomwoning, inclusief
•    onderhandelen over de prijs
•    controle van de koopakte
•    eindcontrole van de leveringsakte van de notaris

Profiteer van de kennis van zowel makelaar, taxateur en notaris in de vorm van het Expert Zeker Plan. Wanneer u een nieuwe woning aangekocht heeft, zorgt De Hypotheekexpert voor een onafhankelijk gevalideerd taxatierapport tegen een concurrerend tarief en een scherp tarief bij de notaris.

Aankoopbegeleiding is niet mogelijk indien de woning door Zegers Makelaardij te koop wordt aangeboden.
 

Neem contact met ons op

Gebruik maken van onze diensten of heeft u nog vragen? Neem dan contact op via 076-5012009 of via ons contactformulier op de website.
 

Zegers Makelaardij begeleidt mensen bij het aankopen van hun woning in Etten-Leur, Bosschenhoofd, Breda, Hoeven, Oudenbosch, Prinsenbeek, Roosendaal, Rijsbergen, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Zevenbergen en Zundert.