Mijn favorieten

Gratis waardebepaling voor uw woning in regio Etten-Leur

Overweegt u om uw woning te verkopen? Bent u zich aan het oriënteren voor de aankoop van een nieuw huis? Dan wilt u vooraf graag weten wat uw huidige woning waard is.
Zegers Makelaardij komt graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling!
 

NVM Waardebepaling: “Wat is de waarde van mijn huis?”

Wat is de huidige waarde van uw huis? Dat is iets wat veel mensen zich afvragen, in goede en in minder goede tijden. Soms zal de waarde u meevallen, maar soms ook niet. Zegers Makelaardij kan gratis en vrijblijvend een waardebepaling voor uw huis verrichten.
 

Gratis en vrijblijvend

Vanzelfsprekend is een waardebepaling een momentopname. Er zijn veel factoren die meetellen bij het bepalen van de waarde van een huis. Reparaties en uitbouwen beïnvloeden de waarde van het huis vaak positief. Bovendien zal de marktwaarde van een huis worden beïnvloed door het aantal vergelijkbare huizen in hetzelfde marktgebied, ligging, omgeving, staat van onderhoud, wel of geen garantie op de woning, enzovoort. Ook heeft u te maken met factoren buiten uw invloedssfeer, zoals bestemmingsplannen, economische en politieke ontwikkelingen of fiscale beleidsmaatregelen. Zegers Makelaardij neemt al deze factoren mee in de gratis waardebepaling van uw huis.
 

Verkopen van uw huis met een NVM makelaar

Een waardebepaling door Zegers Makelaardij kost u niets en verplicht u tot niets. Wel is het handig om de marktkennis en de zo'n 35 jaar ervaring van Zegers Makelaardij te gebruiken om een globale indruk te krijgen van wat uw huis vandaag zou opbrengen. Besluit u – op dat moment of op een later tijdstip - uw huis in de verkoop te zetten? Dan heeft u inmiddels een goede indruk van de werkwijze van een professionele NVM-makelaar.
 

Kies voor Zegers Makelaardij Etten-Leur

Een echt zorgeloze en snelle verkoop van uw huis voor de beste verkoopprijs? Daar gaan wij voor! Veel tevreden opdrachtgevers gingen u al voor. Dat ziet u ook aan onze Funda klantbeoordeling. De hoogste van de hele regio Etten-Leur!
 

Gratis offerte en waardebepaling

Woont u in de regio Etten-Leur en denkt u aan het verkopen van uw huis? Vraag dan nu een gratis waardebepaling bij Zegers Makelaardij aan. Vul daarvoor het aanvraagformulier onder aan deze pagina in. Daarna nemen wij snel contact met u op. Dan weet u binnenkort wat de verkoopwaarde van uw huis is. Gratis en geheel vrijblijvend.
 

Zegers Makelaardij begeleidt mensen bij het verkopen van hun woning in 
Etten-Leur, Bosschenhoofd, Breda, Hoeven, Oudenbosch, Prinsenbeek, Roosendaal, Rijsbergen, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Zevenbergen en Zundert.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring