Mijn favorieten

Hypotheken

Als u inzicht wilt krijgen in uw financiële mogelijkheden is het fijn dat u op korte termijn bij ons terecht kunt. Zo weet u snel wat u precies kunt en welke maandlast daarbij hoort.
U wilt een hypotheekadviseur die u in gewone taal uitleg kan geven over de soms ingewikkelde voorwaarden en tarieven die banken en geldverstrekkers hanteren. Met onze expertise en vol enthousiasme helpen wij u hier graag bij.
 
 

Financiële mogelijkheden voor starters en doorstromers
U bent van harte welkom op ons kantoor voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek, uiteraard kan dit ook in de avonduren. U krijgt dan van onze financieel adviseur Kim Do alle informatie over onze uitgebreide dienstverlening. Zij kan u dan alles vertellen over uw financiële mogelijkheden en de scherpe tarieven die wij u kunnen bieden.
Als starter op de woningmarkt wilt u­ een financieel adviseur­ die op de hoogte is van alle startersleningen en -regelingen, ook hiervoor bent u bij De Hypotheekexpert Etten-Leur aan het juiste adres.
­
Expert Zeker Plan
Profiteer van de kennis van zowel makelaar, taxateur en notaris in de vorm van het Expert Zeker Plan. Gratis hulp bij de aankoop van uw droomhuis door een NVM makelaar van Zegers Makelaardij. Wanneer u een nieuwe woning aangekocht heeft,­ zorgen wij voor een onafhankelijk gevalideerd taxatierapport en een scherp tarief bij de notaris.

Kortom wij bieden u een complete service, zodat u ­jarenlang­ onbezorgd van uw woning­ kunt genieten.
Bel 076-5023310 of mail voor een afspraak!