Mijn favorieten

Verkoop

U wilt uw woning verkopen en zoekt een makelaar die bij u past. Daarom kiest u graag voor een makelaarskantoor …
  • dat u en uw wensen centraal stelt;
  • dat alles in overleg doet, wij adviseren en u beslist;
  • dat realistisch en eerlijk tegen u is, dus geen ‘mooi weer’ praatjes verkoopt;
  • dat in begrijpelijke taal met u communiceert, ook als het om juridisch ingewikkelde zaken gaat;
  • dat goed bereikbaar is, zowel tijdens kantooruren als daarbuiten;
  • dat ook bezichtigt in de avonduren en op zaterdag.

Maar dat is in de huidige tijd niet alles. Wij gaan de juiste doelgroep voor uw woning bereiken en deze mensen, met de meest optimale presentatie van uw woning, weten te verleiden. Dat betekent mooie professionele foto’s, compleet met 360graden-foto’s en hoogtefotografie, plattegronden in 3D, eventueel aangevuld met een video van uw woning. Een ware visuele verleiding!

De eerste stap in de visuele verleiding is een actieve en gerichte benadering van de specifieke doelgroep, door een uitgebreide en gerichte campagne via de social media. Wat zeker niet mag ontbreken is een optimale presentatie met hoge ranking op Funda. Deze optimale presentatie kunnen wij u, als NVM kantoor, bieden als geen ander. Ons unieke verkoopsysteem draait namelijk om duidelijke en opvallende communicatie, want u wilt dat uw woning wordt gezien! Daarnaast wordt ook de traditionele promotie niet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan onze zeer opvallende tuinborden of de mogelijkheid voor een verlicht 3D-bord.

Ons lidmaatschap van de NVM is er niet alleen om u onze vakbekwaamheid en betrouwbaarheid te kunnen garanderen. Het zorgt ook dat u precies kunt zien hoeveel interesse er is voor uw woning op Funda. Via ‘mijn Funda’ kunt u alle statistieken en reacties op de voet volgen. Als NVM makelaar beschikken wij tevens over het uitwisselingsarchief van de NVM, waarin heel veel informatie terug te vinden is over recente verkopen in uw omgeving. Zo kunnen wij u in alle stadia van de verkoop, realistisch en onderbouwd adviseren.
De mening van onze klanten en het prachtige rapportcijfer 9,6, dat zij ons op Funda geven laat zien dat ons unieke, professionele en klantgerichte verkoopsysteem werkt.

Wij nemen graag de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek, dus bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en onze scherpe courtage? Wij komen graag bij u langs voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Neem contact met ons op via 076-5012009 of het contactformulier op deze website.