Mijn favorieten

Huis verkopen in regio Etten-Leur

Huis verkopen in regio Etten-Leur? Bent u uit uw huis gegroeid? Wilt u juist kleiner gaan wonen nu uw kinderen het huis uit zijn? Of nu eindelijk een tuin in plaats van dat leuke balkon? Dan is dit misschien wel het juiste moment om uw huis te verkopen. Het verkopen van een woning is een flinke klus waarbij vele aspecten komen kijken. Uw NVM makelaar Zegers Makelaardij in Etten-Leur kan u volledig begeleiden in het verkoopproces. Van presentatie tot afhandeling, uw huis verkopen wordt zorgeloos uit handen genomen. Voor ons is dat iets wat wij met heel veel plezier dagelijks doen.
 

Uw woning verkopen met Zegers Makelaardij

Zegers Makelaardij begrijpt als geen ander dat de verkoop van uw grootste bezit geen routinematige klus is. En daarom zullen onze makelaars te allen tijde hun uiterste best doen om de verkoop van uw woning tot een goed einde te brengen en zullen wij u met daad en advies gedurende het gehele traject bijstaan. Van iedere stap die wij maken brengen wij u op de hoogte, wij overleggen liever een keer te veel dan te weinig!

Het vaststellen van de vraagprijs, bezichtigingen, onderhandelingen en de juridische overdracht van de woning. Dit is wat makelaars doen, dit is waar wij goed in zijn!

Een huis te koop zetten is vrij makkelijk maar uw huis succesvol verkopen is toch een vak apart. En u wilt natuurlijk wel de beste prijs en goede voorwaarden voor uw huis krijgen. Zegers Makelaardij in Etten-Leur kan uw zorgen uit handen nemen. De verkoop zal zorgeloos en soepel verlopen door kennis van de lokale markt.
 

Waarom kiezen voor Zegers Makelaardij?

•    Zegers Makelaardij heeft zo’n 35 jaar ervaring in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen in de regio Etten-Leur.
•    Wij bieden u deskundige begeleiding; adequaat geschoolde makelaars welke de verplichte jaarlijkse educatie volgen.
•    Wij werken onafhankelijk van de koper; uw belang staat centraal!
•    Wij zijn realistisch en eerlijk tegen u, dus wij verkopen geen ‘mooi weer’ praatjes. Het gehele verkooptraject wordt in nauw overleg met u bepaald, wij adviseren en u beslist!
•    Zegers Makelaardij communiceert in begrijpelijke taal met u, ook als het om juridisch ingewikkelde zaken gaat.
•    Met 2 Register Makelaars in huis kunnen wij u de vereiste continuïteit garanderen. Flexibiliteit ten aanzien van bezichtigingen van uw woning buiten kantoortijden is daardoor ook geen probleem, zowel in de avonduren als op zaterdag!
•    Wij zorgen voor een uitgebreide en gerichte campagne via social media en een optimale presentatie met hoge ranking op Funda.
•    Wij beschikken over een groot bestand met woningzoekenden.
•    Ons kantoor ligt op een zeer herkenbare locatie middenin het centrum van Etten-Leur. Met de grote hoeveelheid etalageruimte kunnen wij uw woning optimaal onder de aandacht brengen en door de aanwezigheid van eigen gratis parkeerplaatsen zijn wij goed bereikbaar.
•    Wij maken optimaal gebruik van het uitwisselingsnetwerk tussen de NVM-kantoren, hiermee is ons inzicht in de markt zeer actueel.
•    Wij zijn er trots op dat wij de hoogste Funda klantenbeoordeling hebben van heel de regio Etten-Leur. De mening van onze klanten en het prachtige rapportcijfer 9,6, dat zij ons op Funda geven laat zien dat ons professionele en klantgerichte verkoopsysteem werkt.


Gratis waardebepaling voor de verkoop van uw huis

Wilt u wel eens weten of het ook voor u een mooi moment is om over een nieuwe woning na te denken? Een goed begin is dan om een waardebepaling van uw huidige woning te maken. Onze gratis waardebepaling is een goede eerste stap om een indruk te krijgen.
 

Neem contact met ons op

Wij nemen graag de tijd voor een uitgebreid kennismakingsgesprek, dus bent u nieuwsgierig naar onze aanpak en onze scherpe courtage? Neem contact met ons op via 076-5012009 of het contactformulier op deze website.
 

Zegers Makelaardij begeleidt mensen bij het verkopen van hun woning in Etten-Leur, Bosschenhoofd, Breda, Hoeven, Oudenbosch, Prinsenbeek, Roosendaal, Rijsbergen, Rucphen, Sint Willebrord, Sprundel, Zegge, Zevenbergen en Zundert.