Mijn favorieten

Onze medewerkers

Zegers Makelaardij o.g.

Wim Simons
Wim Simons
Wim Simons
Register Makelaar Taxateur
Sinds 1986 ben ik werkzaam bij onze makelaardij, waarvan ik sinds 2004 ook de gelukkige eigenaar ben.
Ik wissel graag met u van gedachten over de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning dat is tenslotte mijn vakgebied. Onder het genot van een goed glas wijn mag ik ook graag praten over mijn zaalvoetbalprestaties, de voetbalclub NAC of de autosport. Maar verreweg mijn allergrootste passie, buiten de makelaardij, is de stripheld/autocoureur Michel Vaillant.
Caroll Klep
Caroll Klep
Caroll Klep
Register Makelaar Taxateur
Als echte Etten-Leurse werk ik sinds 1999 met veel plezier bij Zegers Makelaardij. Ik vind het een echte uitdaging om voor kopers op zoek te gaan naar de perfecte woning, ik begeleid ze tijdens het gehele aankoopproces van zoeken tot aan de notaris. Tevens taxeer ik woningen en verkoop bestaande en nieuwbouwwoningen, zo blijft mijn werk heel afwisselend.
Anke Mathijssen
Anke Mathijssen
Anke Mathijssen
Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Ik werk met veel enthousiasme sinds 2008 bij Zegers Makelaardij. U komt mij niet alleen op ons kantoor tegen, maar ook met bezichtigingen van onze woningen.
In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig met het maken en opknappen van meubels of op de naaimachine. Ik vind het een uitdaging om vanuit niets iets te kunnen maken.
Desiree Bras
Desiree Bras
Desiree Bras
Binnendienst Medewerkster
Sinds 2007 ben ik werkzaam als binnendienst medewerkster bij Zegers Makelaardij, als geboren en getogen Etten-Leurse ken ik de plaats heel goed. Daarom bent u met al uw vragen over Etten-leur bij mij aan het goede adres.
Ik kom graag in sushi restaurants, rij motor, heb een enorme schoenenverslaving en ben met mijn 2 kinderen regelmatig in de speeltuin te vinden.
Marianne Simons
Commercieel Binnendienst Medewerkster
Op 1 januari 2018 ben ik begonnen als binnendienst medewerkster bij Zegers Makelaardij. In het verleden heb ik ook 7 jaar gewerkt op een makelaarskantoor. Het contact met klanten vind ik heel leuk en ik help u dan ook graag met de verkoop van uw woning en met het vinden van uw droomhuis. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik hou van hardlopen, fitness en flinke bergwandelingen in de zomer.
Kim Do
Kim Do
Kim Do
Erkend Financieel Adviseur
Vanaf 2007 ben ik werkzaam als Erkend Financieel Adviseur en feitelijk leidinggevende bij De Hypotheekexpert. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en heb 2 tieners, waardoor zorg, verantwoording en flexibiliteit mij met de paplepel zijn ingegoten. Dit komt mij erg van pas in mijn werk. Ik ben er trots op dat mijn klanten mij vaak complimenteren omdat ik ze in begrijpelijke taal van hypotheekadvies heb kunnen voorzien. In mijn vrije tijd ga ik graag weg met mijn gezin of winkelen met vriendinnen.