Mijn favorieten

Onze medewerkers

Zegers Makelaardij

Wim Simons
Wim Simons
Register Makelaar Taxateur
Sinds 1986 ben ik werkzaam bij onze makelaardij, waarvan ik sinds 2004 ook de gelukkige eigenaar ben. Ik wissel graag met u van gedachten over de verkoop, aankoop of taxatie van uw woning dat is tenslotte mijn vakgebied. Onder het genot van een goed glas wijn mag ik ook graag praten over mijn zaalvoetbalprestaties, de voetbalclub NAC of de autosport. Maar verreweg mijn allergrootste passie, buiten de makelaardij, is de stripheld/autocoureur Michel Vaillant.
Caroll Klep
Caroll Klep
Register Makelaar Taxateur
Als echte Etten-Leurse werk ik sinds 1999 met veel plezier bij Zegers Makelaardij. Ik vind het een echte uitdaging om voor (ver)kopers op zoek te gaan naar de perfecte woning, ik begeleid ze tijdens het gehele aankoopproces van zoeken, onderhandelen tot aan de notaris. Tevens taxeer ik woningen en verkoop bestaande en nieuwbouwwoningen, zo blijft mijn werk heel afwisselend. In mijn vrije tijd tennis ik, doe aan yoga en ga ik graag een rondje rijden op de motor. Samen met mijn gezin een dagje weg, daar geniet ik het meest van.
Desiree Bras
Desiree Bras
Assistent Makelaar (A-RMT)
Sinds 2007 ben ik werkzaam bij Zegers Makelaardij, als geboren en getogen Etten-Leurse ken ik de plaats heel goed. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag met woningen bezig. Ik vind het heerlijk om mijn woning te verbouwen en te restylen. Regelmatig heb ik dan ook een nieuw klusproject. En naast een leuk en druk gezinsleven met drie kinderen zoek ik graag het avontuur op.
Marianne Simons
Marianne Simons
Office Manager
Op 1 januari 2018 ben ik begonnen als Office Manager bij Zegers Makelaardij. In het verleden heb ik ook 7 jaar gewerkt op een makelaarskantoor. Het contact met klanten vind ik heel leuk en ik help u dan ook graag met de verkoop van uw woning en met het vinden van uw droomhuis. In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik hou van hardlopen, fitness en flinke bergwandelingen in de zomer.
Linda van Dongen
Linda van Dongen
Commerciële binnendienst
Per april 2018 ben ik begonnen als binnendienst medewerkster bij Zegers Makelaardij. In Breda en de directe omgeving heb ik al ervaringen opgedaan in de vastgoedbranche, waarbij de makelaardij mij altijd erg heeft aangetrokken. Het klantcontact in combinatie met de administratieve werkzaamheden die bij de aan- en verkoop van woningen horen vind ik erg leuk. In mijn vrije tijd geniet ik van mijn twee kinderen, ga ik er graag op uit met mijn gezin en ik vind het leuk om creatief bezig te zijn. Een avondje uit met vrienden staat ook regelmatig op mijn planning.
Kim Do
Kim Do
Erkend Financieel Adviseur
Vanaf 2007 ben ik werkzaam als Erkend Financieel Adviseur en feitelijk leidinggevende bij De Hypotheekexpert. Ik ben opgegroeid in een groot gezin en heb 2 tieners, waardoor zorg, verantwoording en flexibiliteit mij met de paplepel zijn ingegoten. Dit komt mij erg van pas in mijn werk. Ik ben er trots op dat mijn klanten mij vaak complimenteren, omdat ik ze in begrijpelijke taal van hypotheekadvies heb kunnen voorzien. In mijn vrije tijd ga ik graag weg met mijn gezin of winkelen met vriendinnen.