Mijn favorieten

Zegers Makelaardij


 

 

   

 

Wij zijn een middelgroot makelaarskantoor, een bewuste keuze. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Ons team bestaat uit 6 deskundige, ervaren en zeer enthousiaste teamplayers die met veel enthousiasme uw verkoop, aankoop en hypotheek begeleiden. Met 2 Register Makelaars in huis staan wij elke dag voor u klaar, ook in de avonduren en in het weekend. Onze 2 makelaars werken bijna 20 jaar samen waardoor we optimaal op elkaar ingespeeld zijn. Kortom bekende en vertrouwde gezichten voor onze opdrachtgevers.

Uw wensen staan bij ons centraal en wij zijn pas tevreden, als u dat bent. Vrijwel ons gehele team woont al hun hele leven in Etten-Leur, wij kunnen u daarom niet alleen alles vertellen over Etten-Leur, maar wij beschikken hier ook over een enorm netwerk. Ons werkgebied is overigens veel groter dan Etten-Leur alleen. Het loopt van Breda tot Roosendaal inclusief om- en tussenliggende gemeenten. Ook buiten kantooruren zijn wij voor u actief en bereikbaar.

Op een zeer herkenbare locatie middenin het centrum van Etten-Leur vindt u ons gemoedelijke kantoor. De grote hoeveelheid etalageruimte zorgt er voor dat wij het woningaanbod op een uitstekende manier onder de aandacht kunnen brengen. Door de aanwezigheid van eigen gratis parkeerplaatsen zijn wij goed bereikbaar, dus wandel gewoon eens bij ons binnen: Wij helpen u graag en u voelt zich vast snel thuis bij ons!

Zegers Makelaardij heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het verkopen, aankopen en taxeren van woningen. Onze dienstverlening richt zich niet alleen op de particuliere consument maar ook op de zakelijke clientèle. Zo verkopen wij regelmatig nieuwbouwwoningen voor bouwbedrijven en projectontwikkelaars en hebben wij een zeer brede expertise inzake de verkoop van voormalige huurwoningen voor woonstichtingen en beleggingsmaatschappijen.

Verder zijn wij naast NVM Wonen ook aangesloten bij de volgende organisaties: Stichting VastgoedCert, NRVT, NWWI en Taxateursunie. Wij voldoen aan alle hoge kwaliteitseisen die gesteld worden door deze instituten.  

Heeft u vragen over onze dienstverlening, of wilt u kennis met ons maken bel of mail ons dan. Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Dan kunt u zelf ervaren dat wij onze zeer complete dienstverlening verrichten tegen een eerlijk en zéér concurrerend tarief!