Mijn favorieten

De aankoopmakelaar



DE AANKOOPMAKELAAR

 

Overspannen huizenmarkt
 

Tot de zomer van 2022 was de huizenmarkt overspannen. Weinig te koop staande huizen en enorm veel woningzoekenden stuwden de huizenprijzen naar recordhoogte. De kans dat je als woningzoekende het winnende bod uitbracht was een lot uit de loterij. Om de kans op het winnende lot te vergroten lieten steeds meer woningzoekenden zich bijstaan door een aankoopmakelaar.
Maar nu de huizenmarkt in een rustiger vaarwater terecht is gekomen vraagt u zich misschien af; is die aankoopmakelaar nog nodig?

 

Welke hulp biedt de aankoopmakelaar van Zegers Makelaardij?


De aankoopmakelaar van Zegers Makelaardij doet veel meer dan u tippen over het beschikbare woningaanbod. Hij behoedt u “voor het kopen van de kat in de zak”. Veel aspirant-kopers beseffen niet dat er aan het kopen van een huis veel “haken en ogen” kunnen zitten.
De aankoopmakelaar van Zegers Makelaardij brengt bouwkundige en juridische zaken in beeld waar je zelf niet aan denkt of geen weet van hebt zodat je als koper een weloverwogen beslissing kunt nemen. Bij twijfel kan hij je in contact brengen met bijvoorbeeld bouwkundige adviseurs voor nader onderzoek. De aankoopmakelaar van Zegers Makelaardij is jouw coach in het hele proces zodat je uiteindelijk goed geïnformeerd bent voordat je een beslissing neemt.

 

Zegers Makelaardij is een ”one-stop-shop”


Al vanaf de oprichting van ons bedrijf in 1985 hebben wij de twee belangrijkste disciplines voor het kopen van een huis onder één dak en daarmee zijn wij uniek in Etten-Leur. Je kunt alles bij ons onderbrengen van aankoop tot hypotheek en uiteraard ook de eventuele verkoop van de huidige koopwoning. Wel zo vertrouwd en wel zo makkelijk. Zit je in een spannende onderhandeling dan zijn de lijntjes tussen de aankoopmakelaar en de hypotheekafdeling erg kort. Zo zorgen we voor een snel en efficiënt proces.
Heb je vragen over aankoopbemiddeling? Neem dan gerust even contact met ons op.